BLOC

Aquest curs les portes obertes són digitals. Hem creat aquest bloc per a presentar-vos l'escola entença. 

#treballantdesdecasa #responsabilitaticompromíssocial

Aquesta setmana el Consorci d'Educació de Barcelona ens ha informat que, per l'endarreriment de les obres, a causa de la situació actual, el setembre vinent no hi haurà trasllat i començarem el curs on estem ara.

Què és l'AFI? Com s'organitza? De què s'ocupa? Les famílies de l'escola entença han dissenyat un tríptic amb informació que us pot servir per entendre el seu funcionament.

Com atenem la diversitat a l'escola? En aquest article ens centrarem en com atenem la diversitat quant a l'accés a l'aprenentatge.

Com s'organitza el moment de dinar a l'escola? Poden descansar els infants després de dinar? En aquest article us expliquem com gestionem el temps de migdia a l'escola.

Hem fet un recull d'imatges que tenim de l'escola on no apareixen infants perquè us pugueu imaginar com és l'escola entença. Podeu trobar més imatges navegant pel web de l'escola.

Quina serà la ubicació de l'escola per al curs vinent? Quina és l'oferta de places per al proper curs? Quantes germanes i germans hi haurà? Quina és la quota de material? En aquest article us volem resoldre aquestes i d'altres preguntes.

Com són els primers dies a l'escola per a les noves famílies? A continuació us expliquem com fem l'acollida tant a les famílies d'infants de P3 com d'altres cursos.

Segurament us esteu preguntant: com és un dia a l'educació infantil (P3, P4 i P5) a l'escola entença? En aquest article us volem mostrar què fan els infants al llarg del dia quan estan a l'escola.